Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

ZorgAdviesPunt ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Hebt u vragen op het gebied van welzijn, zorgaanvraag of zorgbehandeling dan kunt u het beste contact opnemen met het ZorgAdviesPunt van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen.

Ook voor advies of bemiddeling kunt u daar terecht. Het ZorgAdviesPunt is te vinden aan het centrale plein op het terrein van de Blaauwe Hoeve.

Bereikbaar elke werkdag van 08.30 tot 16.30 uur.

Sinds half maart 2012 is er ook een Steunpunt van ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen in de binnenstad van Hulst. Het steunpunt is gelegen in het pand aan de Lange Bellingstraat 6, tegenover het gemeentehuis.

Het Steunpunt in de binnenstad is enkel op afspraak te bezoeken.

 

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen

Truffinoweg 2 - 4561 NT Hulst

Telefoon: 0114- 381316

E-mail :zorgadviespuntcuramus(at)zzv.nlInternet:  www.zorgsaam.org

ZorgSaam Zorggroep Zeeuws-Vlaanderen ondersteunt cliënten om zoveel als mogelijk zelfstandig te wonen, met optimale privacy en kwalitatief goede zorg onder handbereik. Het heeft fraaie appartementen voor zelfstandig wonende ouderen, die zijn ontwikkeld door Woonstichting Hulst, woongroepen voor cliënten met psychogeriatrische problemen, gespecialiseerde afdelingen voor revalidatiecliënten en cliënten met somatische problemen (verpleeghuiszorg), een deeltijdcentrum en een afdeling voor palliatieve zorg. Daarnaast is er een eigentijds zorgvoorzieningencomplex met (para)medische dienstverlening voor alle inwoners van Hulst, zoals een HOED (huisartsen onder een dak), apotheker, een ziekenhuisafdeling en een fraai fysiotherapeutisch centrum. De aanvullende voorzieningen, zoals een restaurant, bruin café, kapsalon, kapel en kinderboerderij completeren het ruime aanbod.