Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Dobbele Poort

Op de locatie Bierkaaistraat, Godsplein en Dubbele Poort is door Woonstichting Hulst een nieuwbouwproject gerealiseerd.

Het project bestaat uit 39 appartementen met parkeergarage. In de parkeerkelder is er plaats voor het stallen van 29 auto's en is er voor ieder appartement een berging aanwezig, alsmede een grote gezamenlijke fietsenberging.

Ook aan de veiligheid en privacy is gedacht. Zo beschikt ieder appartement over een videofoon, waardoor men vanuit het appartement kan zien wie er aanbelt en de hoofdentree openen.

Het geheel maakt deel uit van het herstructureringsplan de Nieuwe Bierkaai. De ligging van dit fraaie complex mag uniek genoemd worden met aan de ene zijde de nieuw te realiseren waterpartij en aan de andere zijde zicht op de historische Dubbele Poort.

De appartementen variëren in grootte van 80 tot 175 m2. Het betreft een koop en of huur project. De appartementen zijn eind april 2009 opgeleverd. Indien u in één van deze woningen geïnteresseerd bent kunt u zich inschrijven bij Woonstichting Hulst.

Voor meer informatie over de verhuur of verkoop van de appartementen kunt u zich vrijblijvend wenden tot onze afdeling verhuur en bewonerszaken via telefoon: 
0114-372524/25.

Download brochure Dobbele Poort