Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Het Pakhuis

Aan het begin van de Van der Maelstedeweg is een modern appartementencomplex van elf appartementen gerealiseerd met een grandioos uitzicht op de historische stadswallen en de Veste. Het gebouw is door gebruik te maken van hetzelfde materiaal en dezelfde kleuren aangepast aan de omgeving. Echter met een eigen identiteit.

Drie appartementen op drie bovenverdiepingen elk en twee op de begane grond zijn in de vorm gegoten van een pakhuis, met aan de voorkant vier en aan de achterkant twee puntgevels en langwerpige raampartijen. Een modern pakhuis van donkere steen met een nostalgische uitstraling door historische elementen als balkonhekjes met een print die refereert aan de geschiedenis van Hulst.

Aan de voorzijde hebben de bewoners veel zicht door de grote Franse balkons (openslaande deuren achter een balkonhek). Aan de achterkant bevinden zich balkons met niet-transparante balkonhekken, waardoor privacy gegarandeerd is. Op de begane grond is achter de centrale hal een fietsenberging, een berging voor gemotoriseerde invalidenwagens en een lift. Achter het gebouw zijn parkeerplaatsen voor de bewoners aangelegd.

Het complex is half juli 2014 opgeleverd.

Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur en bewonerszaken, telefoonnummer: 0114-372524/25.

Download brochure Het Pakhuis