Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Reparatieverzoek

Bouwkundige reparatieverzoeken

Met ingang van 1 oktober 2015 dient u bouwkundige reparatieverzoeken rechtstreeks aan Bouwbedrijf Van Driessche & De Koster door te geven. Dit kunt u doen via telefoonnummer 0114-370137 of e-mail info(at)vandriesschedekoster.nl

C.V., sanitair, waterleiding

Storingen/reparatieverzoeken met betrekking tot de centrale verwarming, sanitair/waterleiding kunt u dag en nacht en in weekenden rechtstreeks doorgeven aan installatiebedrijf Van Damme & Van de Vijver bereikbaar onder telefoonnummer: 0114-315144. Uitzondering hierop betreft de bewoners van de zorgappartementen aan de Truffinoweg en Blaauwe Hofke, deze kunnen hun storingen aan de centrale verwarming rechtstreeks melden bij Ennatuurlijk telefoonnummer: 085-2734555.

Glas

Huurders van Woonstichting Hulst met een glasverzekering kunnen glasschade rechtstreeks melden bij de firma Kuijcks bereikbaar onder het telefoonnummer: 0114-313200.

Verstoppingen

Verstoppingen binnen en buiten de woning worden gratis verholpen. Dit geldt tevens voor het schoonmaken van de goten. U kunt dit melden bij de firma Van der Velden Rioleringsbeheer, 24 uur per dag te bereiken onder het telefoonnummer: 013-4636985.

Lift

Bij storingen aan de lift in uw wooncomplex kunt u rechtstreeks contact opnemen met het onderhoudsbedrijf dat vermeld staat op de sticker in uw lift.

Zie voor meer info >Contact-Telefoongegevens

reparatieverzoek

Reparatieverzoek van