Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Den Dullaert

De 60 woningen gelegen aan de Janseniuslaan, Oude Polderstraat, Verbindingstraat en Jan de Munckstraat welke zijn gebouwd in de jaren 1968 en 1970 zijn vervangen door energiezuinige levensloopbestendige woningen (EPC-0). Het streven was om de herstructurering van deze wijk in fases te laten verlopen. Door deze aanpak was het mogelijk tegemoet te komen aan de wens van de huurders om in deze wijk te blijven wonen.

Er zijn minder woningen teruggebouwd dan dat er stonden. Waar voorheen woonblokken van 4 rijwoningen waren gebouwd, zijn er nu blokken terug van 3 rijwoningen. In totaal zijn er 45 levensloopbestendige woningen gerealiseerd. De bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Aannemersbedrijf Van der Poel B.V. uit Terneuzen.

De woningen zijn voorzien van zeer goede isolatie, 3-voudige beglazing, een elektrische luchtwarmtepomp, een ventilatiesysteem met warmteterugwinning en zonnepanelen (27 cellen) op het dak. Een gasaansluiting in de woningen is dan ook niet meer nodig.

De eerste fase (18 woningen) is opgeleverd eind maart/begin april 2016. De laatste 27 woningen worden volgens planning in oktober 2016 opgeleverd.

De indeling van de nieuwbouwwoningen is als volgt:

- begane grond; hal, toilet, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en berging.

- 1e etage; 2 slaapkamers, toilet en bergruimte.

De erfafscheidingen zijn in het ontwerp van de architect opgenomen en worden tijdens de bouw aangebracht.

Uitgebreide documentatiemateriaal op ons kantoor aanwezig.

Download de plattegrond van de woning.