Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Europaplein

Woonstichting Hulst heeft zes starterswoningen op de locatie van de voormalige Spar supermarkt aan het Europaplein in Hulst gerealiseerd. Twee woningen aan de zijde van het Europaplein en de andere vier woningen aan de Carlosstraat. 
De sloopwerkzaamheden zijn van start gegaan in het najaar van 2015, zodra het bestemmingsplan- en vergunningsprocedures waren afgerond. De woningen zijn eind juli 2016 opgeleverd.

De woningen zijn voorzien van 18 zonnepanelen en een luchtwarmtepomp op het dak. Er is geen gasaansluiting aanwezig. Aan de achterzijde beschikken de woningen over twee grote raampartijen tot aan de grond waarvan één met tuindeur. De vele raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval in de woning. De kleur van de woningen sluit aan bij de omringende bebouwing. Het woonoppervlak bedraagt circa 100 m2. De woningen zijn zeer energiezuinig, hebben een EPC van 0,0.
Het ontwerp van de woningen is gemaakt door architectenbureau V&G uit Sas van Gent. De bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Bouwbedrijf Van Driessche en de Koster uit Hulst.

De indeling van de nieuwbouwwoningen is als volgt:

- begane grond; hal, toilet en ruime woonkamer/keuken

- 1e etage; 3 slaapkamers, badkamer met douche en toilet

Achter in de tuin is een berging gelegen.

Uitgebreide documentatiemateriaal aanwezig op ons kantoor.

Download plattegrond begane grond                          Download plattegrond eerste etage