Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Nieuw Hulst Fase II

Fase II van de herstructureringswerkzaamheden van de wijk Nieuw Hulst is reeds afgerond. De complete herstructurering vindt gefaseerd plaats en omvat zowel sloop als nieuwbouw.

De 31 gesloopte woningen in de Van der Leyenlaan, Den Waghemakerestraat en Poorterslaan hebben plaats gemaakt voor 20 energiezuinige levensloopbestendige woningen. De oplevering van de tweede fase heeft eind oktober 2013 reeds plaatsgevonden.

De nieuwe woningen in de tweede fase hebben dezelfde hoge kwaliteit als de woningen uit de eerste fase. De woningen zijn voorzien van een zonneboiler voor het warmwater en 6 mpv cellen voor het opwekken van elektriciteit. Tevens zijn de woningen extra luchtdicht gemaakt. Wederom is er gestreefd naar een kwalitatief hoogwaardig maar "rustig" architectonisch beeld. Het materiaalgebruik is afgestemd op de eerder gerealiseerde nieuwbouw in deze fraaie woonwijk.

De indeling van de nieuwbouwwoningen is als volgt:

- begane grond; hal, woonkamer, toilet, douche, slaapkamer en keuken.

- 1e etage; 2 slaapkamers, toilet en bergruimte.

In totaal worden er 8 hoekwoningen met garage, 8 hoekwoningen zonder garage en
4 tussenwoningen gerealiseerd.

De hoekwoningen hebben een EPC van 0.32. De tussenwoningen hebben een EPC van 0.31. Hoe lager de EPC, (energieprestatiecoƫfficiƫnt) hoe zuiniger de woning. Vanaf 1 januari 2011 geldt een EPC-grenswaarde voor nieuwe woningen van 0.6.

Uitgebreide documentatie op ons kantoor aanwezig!

Download de plattegrond begane grond                   Download de plattegrond eerste etage