Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Nieuw Hulst Fase III en IV

Begin 2014 is er een start gemaakt met de derde en laatse fase in Nieuw Hulst. In de derde fase zijn in totaal 21 energiezuinige woningen gerealiseerd. De oplevering is gerealiseerd voor de bouwvakvakantie 2014.

Het materiaalgebruik was wederom afgestemd op de eerder gerealiseerde nieuwbouw in deze fraaie woonwijk. De woningen zijn voorzien van pv cellen voor het opwekken van electriciteit. Ook werden de woningen extra luchtdicht gemaakt. De erfafscheidingen zijn in het ontwerp opgenomen en zijn tijdens de bouw aangebracht.

In de Keldermanstraat zijn 11 woningen terug gebouwd waarvan enkele met garage. In de Tegelberglaan (voorheen Van Lansberghelaan) zijn 5 woningen zonder garage gerealiseerd. Hetzelfde aantal woningen eveneens zonder garage zijn eveneens in de Beaufortlaan (voorheen Calandlaan) gebouwd.

De sloop van de oude woningen in de Calandlaan en Van Lansberghelaan was al uitgevoerd in september 2014. Vierde en tevens laatste fase in wijk Nieuw Hulst is begin maart 2015 opgeleverd.

De indeling van de nieuwbouwwoningen is als volgt:

- begane grond; hal, woonkamer, toilet, douche, slaapkamer en keuken.

- 1e etage; 2 slaapkamers, toilet en bergruimte.

Uitgebreide documentatiemateriaal op ons kantoor aanwezig!

Download de plattegrond begane grond                 Download de plattegrond eerste etage