Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Nieuw Hulst

Woonstichting Hulst heeft in 2012 een begin gemaakt met de herstructurering van de wijk Nieuw Hulst. Op de plaats van de inmiddels gesloopte 20 huizen in de Van der Leyenlaan en Den Waghemakerestraat werden 12 moderne woningen gebouwd. De oude huizen dateerden uit 1951. De nieuwbouwwoningen zijn eind september 2012 opgeleverd. Na de oplevering van de eerste fase is direct gestart met het vervolg om de resterende oude woningen te vervangen.

De bouwwerkzaamheden werden uitgevoerd door bouwbedrijf Sprangers. Het ontwerp van de woningen is gemaakt door architectenbureau V&G uit Sas van Gent.

Er komt meer licht, lucht en ruimte in de wijk. Daarom komen er ook minder woningen terug dan er stonden. De huizen zijn zeer energiezuinig gebouwd. Ze zijn voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming, extra isolatie, trippel glas en passief kozijnen. Er is geen gasaansluiting aangebracht.

De indeling van de nieuwbouwwoningen is als volgt:

- begane grond; hal, woonkamer, toilet, douche, slaapkamer, keuken en bijkeuken.          

- 1e etage; 2 slaapkamers, toilet en bergruimte.

Hoekwoningen zijn voorzien van een garage. De erfafscheidingen zijn in het ontwerp van de architect opgenomen en zijn tijdens de bouw aangebracht.

Uitgebreide documentatiemateriaal op ons kantoor aanwezig!

Download de plattegrond begane grond    Download de plattegrond eerste etage