Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Tuindorp

Plan Tuindorp in de nieuwbouwwijk Groote Kreek omvat de realisatie voor de bouw van totaal 17 woningen. Dit betreffen 10 zogenaamde starterswoningen en 7 levensloopbestendige woningen. De woningen worden op een duurzame en milieuvriendelijke manier gebouwd.

De wijk de Groote Kreek kenmerkt zich door de ruime opzet met veel groen en water. De invulling van de wijk begon in 1998. Wijk de Groote Kreek is ideaal gesitueerd, van het oude stadshart gescheiden door de buitenvest en toch rustig gelegen in de Clingepolder, met dorpen Sint Jansteen en Clinge op 2 kilometer afstand. De wijk bestaat uit vier woongebieden, genaamd de Hoven, de Lommer, het Waterrijk en het Tuindorp. De woningen worden gerealiseerd op de locatie aan de Riebeecklaan in Tuindorp te Hulst.

De levensloopbestendige woningen zijn woningen waarbij één slaapkamer en badkamer op de begane grond zijn gesitueerd. Op de 1e etage  zijn deze woningen voorzien van nog twee slaapkamers. De woningen krijgen een moderne architectuur en zijn gelegen aan een waterpartij.

De starterswoningen zijn gezinswoningen met een hal, toilet en woonkamer met open keuken op de begane grond. Op de 1e etage bevinden zich drie slaapkamers. Achter de woning is een kleine tuin gelegen.

De woningen zijn opgeleverd half maart 2013.

Wilt u meer weten over project Tuindorp? Neem dan contact op met de afdeling verhuur en bewonerszaken, telefoonnummer: 0114-372524/25 of mail naar Woonstichting Hulst.

7 levensloopwoningen
10 starterswoningen