Zoeken
HomeContactLettergrootte aanpassen
Volg ons via FacebookVolg ons via Linkedin
 

Zoutestraat

Op de hoek van de Zoutestraat en de IJzerenhandstraat zijn 21 appartementen gerealiseerd waar Zorgsaam en Curamus de rol als zorgververleners voor ouderen vervullen. Zij bieden samen een totaalpakket aan van (thuis)zorg, welzijn en ondersteuning. Ook wanneer er een behandeling nodig is, zoals bijvoorbeeld fysiotherapie, kan dit in uw eigen appartement geleverd worden.

Het nieuwe appartementencomplex sluit prima aan bij het reeds bestaande wooncomplex gelegen aan de Zoutestraat en Glacisweg. De realisatie van de appartementen draagt bij aan een goede en comfortabele woonomgeving voor ouderen dichtbij het centrum van Hulst.

De oppervlaktes van de appartementen variĆ«ren van 70 m2 tot 140 m2. Op de begane grond bevinden zich in totaal 9 appartementen en een ruimte die gebruikt kan worden voor gemeenschappelijke activiteiten. Op de 1e etage zijn 10 appartementen gerealiseerd. En als laatste nog op de 2e verdiepingsvloer 2 ruime appartementen. In de parkeerkelder is er plaats voor het stallen van 26 auto's en er is een grote gezamenlijke fietsen-/scooterberging aanwezig. Tevens beschikt het complex over een brancardlift.

Appartementen zijn half juli 2014 opgeleverd.

 

Download brochure Zoutestraat/IJzerenhandstraat