Appartementen in de Hulster binnenstad in de verhuur

Appartementen in de Hulster binnenstad in de verhuur

Hulst - Wonen in het hart van de Bourgondische vestingstad Hulst, met uniek uitzicht op de Sint-Willibrordusbasiliek. Wie wil dat nu niet!

Betaalbare appartementen
Aan het Cornelis de Vosplein in de levendige binnenstad van Hulst heeft Woonstichting Hulst 11 betaalbare huurappartementen gebouwd, speciaal voor jongeren van 23 jaar en ouder. Jurgen Pijcke directeur-bestuurder van Woonstichting Hulst “Jongeren hebben behoefte aan een betaalbare woning in de kern Hulst. Deze appartementen zijn speciaal voor deze doelgroep gebouwd’. Met een groot aantal winkels, horeca en voorzieningen op loopafstand is het hier bijzonder goed vertoeven.

Vertraging in het bouwproces
“Het bouwproces is niet van een leien dakje gegaan. Door de ontwikkelingen bij vermaakcentrum “De Koning van Engeland” heeft het bouwproces enigszins vertraging opgelopen. We zijn erg verheugd dat onze appartementen klaar zijn, maar betreuren het dat het vermaakcentrum nog niet af is”, aldus Pijcke.

Een groot gedeelte van de appartementen is reeds “vergeven”. Er zijn nog slechts 2 appartementen beschikbaar. Neem voor interesse contact op met Woonstichting Hulst.

Terug