De Blaauwe Hoeve in Hulst is een Woonzorgparel

Onlangs zijn de 10 Zeeuwse Woonzorgparels bekendgemaakt door de Taskforce Wonen en Zorg. De Blaauwe Hoeve in Hulst is, heel terecht, één van deze parels.

Een Woonzorgparel kenmerkt zich door een grote verscheidenheid aan woonvormen, zorgconcepten en doelgroepen. Maar de parels hebben ook één ding gemeen; zonder samenwerking op lokaal niveau tussen gemeenten, zorgorganisaties, woningcorporaties, Provincie Zeeland én andere maatschappelijke partners waren ze er niet gekomen.

Als woningcorporatie werkt Woonstichting Hulst samen met zorgaanbieders op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Een voorbeeld hiervan is het project Blaauwe Hoeve in Hulst, een samenwerking tussen Woonstichting Hulst en ZorgSaam.
Het woonzorgproject de Blaauwe Hoeve bevindt zich in een groene rustige omgeving aan de rand van Hulst en bestaat uit een totaalpakket van zorgdiensten waarbij wonen, zorg en welzijn op elkaar afgestemd zijn.

De Woonzorgparels van Zeeland zijn in een speciale folder gebundeld. Van iedere parel is er een kort informatiefilmpje gemaakt.

Bekijk de brochure hier.

Klik hier voor het filmpje van Woonzorgparel de Blaauwe Hoeve.

Terug