Duurzaam en gasloos kantoor voor Woonstichting Hulst

Tijdens de uitbreiding van het kantoor aan het Godsplein zijn een warmtepomp en zonnepanelen aangebracht. Hierdoor is het kantoor van Woonstichting Hulst niet alleen energiezuinig, maar ook volledig gasloos!

Uitbreiding kantoor
Vanwege groei in het aantal personeelsleden was een uitbreiding van het kantoor noodzakelijk. Jurgen Pijcke directeur-bestuurder van Woonstichting Hulst: “Al geruime tijd waren we erg krap behuisd. Vanwege uitbreiding van de formatie waren de werkzaamheden noodzakelijk. Na de uitbreiding is een modern en praktisch kantoor ontstaan.”


Volledig gasloos
Tijdens de uitbreiding van het kantoor is het kantoor volledig gerenoveerd tot gasloos. “Aangezien Woonstichting Hulst al enige jaren achter elkaar is uitgeroepen tot meest energiezuinige corporatie van Nederland past dit duurzame kantoor uitstekend bij onze doelstellingen. Nadat vorig jaar het wagenpark vervangen is door elektrische auto’s, draagt nu ook het kantoor bij aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Zelfs de fietsenberging is voorzien van een sedumdak”, aldus Pijcke.

Terug