Maak kans op kaarten voor de Vestingcross/Brico Cross Hulst

Exclusief voor huurders van WS Hulst en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen
Huurders van WS Hulst en Woongoed Zeeuws-Vlaanderen: doe mee aan een onderzoek waarmee wij nóg beter het effect kunnen bepalen van onze investeringen op duurzaamheid en energiebesparing. Huurders van Woongoed Zeeuws-Vlaanderen kunnen meedoen via www.woongoedzvl.nl.

Deelname
Klik verder om deel te nemen aan het onderzoek. Het gaat om een aantal vragen die maximaal vijf minuten van uw tijd vragen. Als dank voor uw medewerking maakt u kans op een gratis toegangskaart voor de Vestingcross/Brico Cross Hulst op zondag 17 februari 2019 in Hulst. Meedoen kan tot en met zondag 10 februari 2019.

Gewenste effect
Als woningcorporatie investeren wij veel in het verduurzamen van onze woningen, zodat uw energieverbruik daalt. Dat is goed voor het milieu (minder CO2-uitstoot) en uiteraard ook voor uw portemonnee. Wij hebben echter niet volledig zicht op het werkelijke energieverbruik in uw woning. U geeft immers zelf uw meterstanden door aan uw energieleverancier. Aan de hand van theoretische berekeningen bepalen wij dan ook of onze maatregelen het gewenste effect hebben.

Meten is weten
Om nog beter te kunnen meten welke effecten onze investeringen daadwerkelijk hebben, zijn wij benieuwd naar het exacte energieverbruik per soort woning (gerelateerd aan de grootte van het gezin). Deze gegevens gebruiken we voor verdere duurzaamheidsontwikkelingen en -investeringen. Meten is immers weten. We zijn u dan ook erg dankbaar als u meedoet aan het onderzoek!

Terug