Nieuwe appartementen in de binnenstad van Hulst

Woonstichting Hulst staat voor de ontwikkeling van vijf appartementen in de Korte Bellingstraat en twee appartementen in de Lange Bellingstraat. Nieuwe mogelijkheden voor wonen in de binnenstad!

 

Betaalbaar wonen
De in 2020 opgeleverde appartementen aan het Cornelis de Vosplein bleken erg gewild te zijn onder jongeren. Woonstichting Hulst realiseert opnieuw 7 betaalbare appartementen, speciaal voor jongeren vanaf 23 jaar. Jurgen Pijcke directeur-bestuurder van Woonstichting Hulst: “Jongeren hebben moeite met het vinden van een betaalbare woning in de kern Hulst. Deze appartementen worden speciaal voor deze doelgroep gebouwd en zijn een aanvulling op ons aanbod”. Met een groot aantal winkels, horeca en voorzieningen op loopafstand is het hier bijzonder goed vertoeven binnen de stadswallen.

 

Start bouw
Inmiddels is de bouwvergunning verleend. “Op dit moment zijn de aannemers benaderd en hopen wij binnen afzienbare tijd te starten met de werkzaamheden”, aldus Pijcke. De verwachting is dat de appartementen begin 2022 gereed zullen zijn.

 

Belangstellenden kunnen zich bij ons melden.

Terug