Open Huis zorgappartementen De Blaauwe Hoeve

De zorgappartementen op het terrein van De Blaauwe Hoeve in Hulst openen 12 maart weer hun deuren voor alle belangstellenden. Naast een kijkje achter de voordeur, neemt ZorgSaam bezoekers dit jaar ook mee voor een rondrit door de binnenstad van Hulst.

Bent u benieuwd hoe het is om in één van de prachtige zorgappartementen op het terrein van De Blaauwe Hoeve in Hulst te wonen? Dan moet u zeker naar het Open Huis komen op dinsdag 12 maart. De bewoners geven u graag een rondleiding door hun appartement. Uiteraard zijn de zorgmakelaars van ZorgSaam aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u een rondleiding te geven over het terrein. Na de rondleiding bij De Blaauwe Hoeve nemen de zorgmakelaars belangstellenden graag mee met de Zonnetrein voor een rondrit door de binnenstad van Hulst. Ook daar kunt u een zorgappartement huren. U zult verrast zijn door de uitstraling en ligging. We stappen niet uit, maar tijdens de rondrit vertellen de zorgmakelaars u alles over deze appartementen en beantwoorden zij uiteraard al uw vragen. 

Kom langs!

Iedereen is dinsdag 12 maart van harte welkom om de zorgappartementen op het terrein van De Blaauwe Hoeve te bekijken. Aanmelden is niet nodig. 

 

Programma:

10.30 uur        Verzamelen in Brasserie Truffino en rondleiding zorgappartementen De Blaauwe Hoeve. 

11.00 uur        Vertrek Zonnetrein voor rondrit naar de zorgappartementen binnenstad Hulst. 

11.45 uur        Terugkeer Brasserie Truffino. 

 

13.00 uur        Verzamelen in Brasserie Truffino en rondleiding zorgappartementen De Blaauwe Hoeve. 

13.45 uur        Vertrek Zonnetrein voor rondrit naar de zorgappartementen binnenstad Hulst. 

14.30 uur        Terugkeer Brasserie Truffino. 

 

 

 

Terug