Resultaten Bewonersscan Woonstichting Hulst bekend

RESULTATEN BEWONERSSCAN WOONSTICHTING HULST BEKEND

De beoordeling van onze huurders is als volgt:

  • Woning: 7,7
  • Leefbaarheid in de wijk: 7,7
  • Dienstverlening: 7,3

De bewonersscan geeft Woonstichting Hulst inzicht in de mening van huurders over de dienstverlening, de woning en de omgeving. De bewonersscan is onafhankelijk uitgevoerd door USP Marketing Consultancy.

Woonstichting Hulst is trots op de uitkomsten van de bewonersscan. Ondanks de mooie cijfers zien wij ruimte voor verbetering op onderdelen uit de bewonersscan.

Wij zijn gestart met het verduurzamen van onze woningen. Uiteindelijk resulteert deze aanpak in een energiezuinige woning met lagere woonlasten. Aandachtspunten met betrekking tot de woning worden, indien mogelijk, bij het verduurzamen van de woning meegenomen.

De omgeving wordt goed gewaardeerd. Uit de bewonersscan komen een aantal punten die aandacht behoeven. Deze punten kunnen niet door Woonstichting Hulst worden opgelost. Woonstichting Hulst heeft deze punten doorgezet aan andere partijen. Woonstichting Hulst houdt in ieder geval een vinger aan de pols voor een nog aangenamere woonomgeving.

Het verbeterpunt voor onze dienstverlening is betere communicatie. Woonstichting Hulst had dit punt zelf ook al herkend. Om de communicatie tijdens onze dienstverlening te verbeteren, is besloten om onze personeelsformatie uit te breiden. Hierdoor hopen wij meer tijd voor onze huurder, het proces en onze communicatie te hebben. Op deze manier hopen wij dat onze dienstverlening verder zal verbeteren.

Woonstichting Hulst wil iedereen bedanken die de bewonersscan heeft ingevuld!

Terug