Te koop: hoekwoning De Butstraat 40

Te koop: aantrekkelijke starters-/gezinswoning, hoekwoning
Adres: De Butstraat 40
Prijs: € 210.000,- k.k.

Een mooie starterswoning aan de De Butstraat 40 in Hulst die de perfecte kans biedt om uw eigen smaak toe te passen. Hoekwoning met 3 slaapkamers, een omringende tuin en zonnepanelen. De woning is gunstig gelegen nabij diverse voorzieningen, zoals winkels, supermarkten, scholen en openbaar vervoer, die gemakkelijk bereikbaar zijn.

De indeling van de woning is ruim en biedt veel mogelijkheden. De woonkamer is uitnodigend, en omdat het een hoekwoning is, bevindt zich aan de zijkant een extra raam dat voor extra licht zorgt en de ruimte ruimtelijker doet ogen. Bovendien is er een loopdeur in de woonkamer die naar de achtertuin leidt. De keuken grenst aan de woonkamer en heeft een extra lang werkblad, ideaal voor kookliefhebbers. De keuken is nog goed bruikbaar, maar u heeft ook de mogelijkheid om het naar eigen wens opnieuw in te richten.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer met douche en wastafel. Ook hier kunt u uw eigen stijl en voorkeuren volledig tot uiting brengen. Via een vlizotrap is de zolder bereikbaar, die goed kan dienen als bergruimte.

De gunstig gelegen achtertuin op het oosten is grotendeels betegeld, waardoor het onderhoud eenvoudig is. Omdat het een hoekwoning is, loopt de tuin rondom, wat meer ruimte biedt voor uw leefcomfort. Daarnaast is er een handige stenen berging aanwezig, perfect voor het opbergen van tuingereedschap of het creëren van een werkruimte.

Bijzonderheden van de woning zijn onder andere kunststof kozijnen met dubbel glas en de aanwezigheid van 8 zonnepanelen.

Wil u meer weten?
Neem dan contact op met de makelaar via +31 114 760500 of mail naar info@kindtenbiesbroeck.nl. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Terug