Te koop: Liniestraat 297

Nieuw in de verkoop: ruime tussenwoning
Adres: Liniestraat 297
Prijs: € 210.000,- k.k.

Deze zeer ruime tussenwoning staat te popelen om getransformeerd te worden door iemand die zijn handen uit de mouwen wil steken en alles naar eigen smaak wil aanpassen.

De woning, strategisch gelegen nabij diverse voorzieningen, waaronder winkels, supermarkten, scholen, en openbaar vervoer, biedt niet alleen gemak maar ook een scala aan recreatiemogelijkheden voor natuurliefhebbers. Parken en natuurlijke gebieden om te wandelen, fietsen en van de prachtige omgeving te genieten liggen binnen handbereik.

Deze woning is voorzien van moderne kunststof kozijnen met dubbel glas en beschikt over 8 zonnepanelen, waarmee u aanzienlijk kunt besparen op uw energierekening!

Op de begane grond betreedt u een ruime woonkamer met grote ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. De sierhaard voegt karakter en gezelligheid toe aan de ruimte. De keuken, uitgerust met apparatuur en een extra lang werkblad, biedt de mogelijkheid om geheel naar eigen smaak aangepast te worden. Beide ruimtes bieden toegang tot de achtertuin.

Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer, die u eveneens naar uw persoonlijke stijl kunt aanpassen. Een vaste trap leidt naar de zolder, waar u een extra slaapkamer, thuiskantoor of hobbyruimte kunt creëren. De zolder herbergt ook de cv-ketel uit het jaar 2010.

De achtertuin, gunstig gelegen op het zuidoosten, is grotendeels betegeld voor eenvoudig onderhoud. Een handige stenen berging biedt extra opslagruimte voor tuingereedschap of kan omgetoverd worden tot een praktische werkruimte.

Heeft u interesse?
Neem dan contact op met de makelaar via +31 114 760500 of mail naar info@kindtenbiesbroeck.nl. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.00 tot 17.00 uur.

Voor meer foto’s en informatie en het plannen van een bezichtiging https://www.kindtenbiesbroeck.nl/component/panden/?act=panden&task=details&id=520474

Terug