USP bewonersscan

Laat ons weten hoe u over ons denkt?

 

Binnenkort starten wij met een onderzoek naar de tevredenheid onder onze huurders. Het is voor ons erg belangrijk te weten hoe tevreden u bent. Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw buurt, uw woning en onze dienstverlening? Deze informatie helpt ons na te gaan waar we nog dingen kunnen veranderen of verbeteren.

 

Wij hebben het onderzoekbureau USP Marketing Consultancy gevraagd het onderzoek uit te voeren. Indien uw e-mail adres bij ons bekend is krijgt u vanaf 26 februari via  e-mail een uitnodiging om mee te doen aan het onderzoek. Vanaf 9 maart zal USP ook per telefoon huurders benaderen hiervoor.

 

USP gaat vervolgens de vragenlijsten analyseren en rapporteren. De gegevens zullen anoniem verwerkt worden, uw antwoorden zijn voor Woonstichting Hulst niet zichtbaar.

Het invullen van de vragenlijst zal ongeveer 15 minuten in beslag nemen.

 

Onder alle deelnemers aan het onderzoek verloten wij tien VVV-bonnen ter waarde van € 50,-

 

Wij vragen u vriendelijk mee te werken aan het onderzoek. Hiermee levert u namelijk een bijdrage aan het verder verbeteren van de diensten van Woonstichting Hulst in de toekomst. De uitkomsten van het onderzoek zullen wij over enige tijd publiceren op onze website.

 

Voor eventuele vragen met betrekking tot het onderzoek kunt u contact opnemen met Woonstichting Hulst.

Terug