Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

Zorgeloos wonen in een plezierige omgeving. Dat is waar Woonstichting Hulst als verhuurder van huurwoningen voor staat. Wij bieden u een keuze uit bijna 1600 huurwoningen in de kern Hulst.

Het woningbestand is opgebouwd uit diverse types woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Bij een groot aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken.   

Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met zo nodig zorg dicht bij de hand wordt door veel klanten op prijs gesteld. Wonen in Hulst is erg in trek, al lang is Hulst een streekcentrum waar mensen zich graag vestigen. Zij kiezen er bewust voor om dicht bij voorzieningen te gaan wonen. Samen met ondernemers, de gemeente en aanbieders van zorg, welzijn en onderwijs investeren wij in de kwaliteit van de omgeving. De wensen van de bewoners staan daarbij voorop. Ons motto is niet voor niets:"tot in de kern betrokken".

Verhuur van de woningen vindt plaats op basis van inschrijving, op het aanvraagformulier woonruimte kunnen potentiĆ«le huurders hun woonwensen kenbaar maken.De corporatie kenmerkt zich door laagdrempelig en dienstverlenend te werken met als doel tevreden huurders.

Nieuws

Aangepaste openingstijden Hemelvaartsdag en Pinksteren

Donderdag 13 mei 2021 (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei 2021 (Tweede Pinksterdag) is het kantoor van Woonstichting Hulst gesloten.

Voor spoedeisende...

Lees meer

Aangepaste openingstijden Koningsdag en Bevrijdingsdag

Maandag 26 april 2021 (brugdag), dinsdag 27 april 2021 (Koningsdag) , woensdag 5 mei 2021 (Bevrijdingsdag) en donderdag 6 mei 2021 (brugdag) is het...

Lees meer

Huurkrant 2021

In de Huurkrant 2021 deze keer alles over de afgesproken huurbevriezing voor alle sociale huurwoningen. En over de nieuwe regels voor een eenmalige...

Lees meer

Aangepaste openingstijden Pasen

Maandag 5 april 2021 (Tweede Paasdag) is het kantoor van Woonstichting Hulst gesloten.

Voor spoedeisende storingen kunt u het telefoonnummer:...

Lees meer

Zoeken

Zoekformulier

Uitgebreid zoeken