Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

Zorgeloos wonen in een plezierige omgeving. Dat is waar Woonstichting Hulst als verhuurder van huurwoningen voor staat. Wij bieden u een keuze uit bijna 1600 huurwoningen in de kern Hulst.

Het woningbestand is opgebouwd uit diverse types woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Bij een groot aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken. Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met, zo nodig, zorg dicht bij de hand wordt door veel klanten op prijs gesteld.

Wonen in Hulst is erg in trek; al lang is Hulst een streekcentrum waar mensen zich graag vestigen. Zij kiezen er bewust voor om dicht bij voorzieningen te gaan wonen. Samen met ondernemers, de gemeente en aanbieders van zorg, welzijn en onderwijs investeren wij in de kwaliteit van de omgeving. De wensen van de bewoners staan daarbij voorop. Ons motto is niet voor niets: "tot in de kern betrokken".

Verhuur van de woningen vindt plaats op basis van inschrijving. Op het aanvraagformulier woonruimte kunnen potentiële huurders hun woonwensen kenbaar maken. De corporatie kenmerkt zich door laagdrempelig en dienstverlenend te werken, met als doel tevreden huurders.

Laatste nieuws

Te koop: Moerschansstraat 136

Nieuw in de verkoop: ruime starters-/gezinswoning in kindvriendelijke buurt!
Adres: Moerschansstraat 136 in Hulst
Prijs: € 215.000,- k.k.
...

Lees meer

Te koop: Jacob Catslaan 56 in Hulst

Vanaf vandaag te koop: nette starters/gezinswoning aan de rand van Hulst.
Adres: Jacob Catslaan 56 in Hulst
Prijs: € 197.500,- k.k.
Energielabel: B

D...

Lees meer

Sleuteloverdracht appartementencomplex Van der Maelstedeweg

Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken! Na maanden van hard werken, planning en bouw is het project van het appartementencomplex aan de Van...

Lees meer

Huurverlaging? Let op!

Heeft u een brief over een eenmalige huurverlaging gekregen? Let dan goed op want dit kan gevolgen hebben voor uw huurtoeslag. De huurtoeslag die u nu...

Lees meer