Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

Zorgeloos wonen in een plezierige omgeving. Dat is waar Woonstichting Hulst als verhuurder van huurwoningen voor staat. Wij bieden u een keuze uit ruim 1500 huurwoningen in de kern Hulst.

Het woningbestand is opgebouwd uit diverse types woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Bij een groot aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken.   

Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met zo nodig zorg dicht bij de hand wordt door veel klanten op prijs gesteld. Wonen in Hulst is erg in trek, al lang is Hulst een streekcentrum waar mensen zich graag vestigen. Zij kiezen er bewust voor om dicht bij voorzieningen te gaan wonen. Samen met ondernemers, de gemeente en aanbieders van zorg, welzijn en onderwijs investeren wij in de kwaliteit van de omgeving. De wensen van de bewoners staan daarbij voorop. Ons motto is niet voor niets:"tot in de kern betrokken".

Verhuur van de woningen vindt plaats op basis van inschrijving, op het aanvraagformulier woonruimte kunnen potentiële huurders hun woonwensen kenbaar maken.De corporatie kenmerkt zich door laagdrempelig en dienstverlenend te werken met als doel tevreden huurders.

Nieuws

USP bewonersscan

Laat ons weten hoe u over ons denkt?

 

Binnenkort starten wij met een onderzoek naar de tevredenheid onder onze huurders. Het is voor ons erg...

Lees meer

Maximale inkomensgrenzen in de huurtoeslag vervallen in 2020

Vanaf 1 januari 2020 is de wijziging van de Wet op de huurtoeslag van kracht. In de wet komen de maximale inkomensgrenzen te vervallen waardoor de...

Lees meer

Visitatie 2014-2018

Elke woningcorporatie is verplicht om één keer in de vier jaar een onafhankelijk onderzoek te laten uitvoeren naar het maatschappelijk functioneren...

Lees meer

Gewijzigde openingstijden woensdag 8 januari 2020

Woensdag 8 januari 2020 is ons kantoor in verband met een nieuwjaarsbijeenkomst vanaf 15:30 uur gesloten.

Voor spoedeisende storingen kunt u contact...

Lees meer

Zoeken

Zoekformulier

Uitgebreid zoeken