Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

Zorgeloos wonen in een plezierige omgeving. Dat is waar Woonstichting Hulst als verhuurder van huurwoningen voor staat. Wij bieden u een keuze uit ruim 1500 huurwoningen in de kern Hulst.

Het woningbestand is opgebouwd uit diverse types woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Bij een groot aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken.   

Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met zo nodig zorg dicht bij de hand wordt door veel klanten op prijs gesteld. Wonen in Hulst is erg in trek, al lang is Hulst een streekcentrum waar mensen zich graag vestigen. Zij kiezen er bewust voor om dicht bij voorzieningen te gaan wonen. Samen met ondernemers, de gemeente en aanbieders van zorg, welzijn en onderwijs investeren wij in de kwaliteit van de omgeving. De wensen van de bewoners staan daarbij voorop. Ons motto is niet voor niets:"tot in de kern betrokken".

Verhuur van de woningen vindt plaats op basis van inschrijving, op het aanvraagformulier woonruimte kunnen potentiĆ«le huurders hun woonwensen kenbaar maken.De corporatie kenmerkt zich door laagdrempelig en dienstverlenend te werken met als doel tevreden huurders.

Nieuws

Voorzorgsmaatregelen kantoor Woonstichting Hulst

Door de stijging van het aantal coronabesmettingen in Nederland, passen ook wij onze voorzorgsmaatregelen voor ons kantoor hierop aan:

- U kunt enkel...

Lees meer

Gewijzigde openingstijden donderdag 17 september 2020

In verband met een personeelsbijeenkomst op donderdag 17 september 2020 is ons kantoor vanaf 15:30 uur gesloten.

Voor spoedeisende storingen kunt u...

Lees meer

Woonstichting Hulst gestart met uitbreiding van kantoorpand

Woonstichting Hulst is begin juli begonnen met de verbouwing van het kantoor aan het Godsplein in Hulst. Al lange tijd waren er plannen om meer...

Lees meer

Resultaten Bewonersscan Woonstichting Hulst bekend

RESULTATEN BEWONERSSCAN WOONSTICHTING HULST BEKEND

De beoordeling van onze huurders is als volgt:

  • Woning: 7,7
  • Leefbaarheid in de wijk: 7,7
  • Diens...
Lees meer

Zoeken

Zoekformulier

Normale zoekopdracht