Spring naar hoofd-inhoud
Zoekformulier

Normale zoekopdracht

Welkom

Zorgeloos wonen in een plezierige omgeving. Dat is waar Woonstichting Hulst als verhuurder van huurwoningen voor staat. Wij bieden u een keuze uit bijna 1600 huurwoningen in de kern Hulst.

Het woningbestand is opgebouwd uit diverse types woningen: gezinswoningen, seniorenwoningen, aanleunwoningen en appartementen in diverse prijsklassen. Bij een groot aantal woningen is een zorgverlenende instantie betrokken. Comfortabele huisvesting in een beschermde omgeving met, zo nodig, zorg dicht bij de hand wordt door veel klanten op prijs gesteld.

Wonen in Hulst is erg in trek; al lang is Hulst een streekcentrum waar mensen zich graag vestigen. Zij kiezen er bewust voor om dicht bij voorzieningen te gaan wonen. Samen met ondernemers, de gemeente en aanbieders van zorg, welzijn en onderwijs investeren wij in de kwaliteit van de omgeving. De wensen van de bewoners staan daarbij voorop. Ons motto is niet voor niets: "tot in de kern betrokken".

Verhuur van de woningen vindt plaats op basis van inschrijving. Op het aanvraagformulier woonruimte kunnen potentiële huurders hun woonwensen kenbaar maken. De corporatie kenmerkt zich door laagdrempelig en dienstverlenend te werken, met als doel tevreden huurders.

Laatste nieuws

Te koop: Jacob Catslaan 42

Te Koop: aantrekkelijke starters-/gezins hoekwoning
adres: Jacob Catslaan 42
Prijs: € 200.000,- k.k.
Energielabel: B

Goed nieuws voor starters op de...

Lees meer

Te koop: hoekwoning De Butstraat 40

Te koop: aantrekkelijke starters-/gezinswoning, hoekwoning
Adres: De Butstraat 40
Prijs: € 210.000,- k.k.

Een mooie starterswoning aan de De...

Lees meer

Te koop: Moerschansstraat 284

Te koop: aantrekkelijke starters-/gezinswoning 
Adres: Moerschansstraat 284
Prijs: € 200.000,- k.k.
Energielabel: B

Aan de Moerschansstraat 284 in...

Lees meer

Woonkostenkrant 2023

Wat zijn uw woonkosten en hoe kunt u geld besparen?

Lees meer