Resultaten Bewonersscan 2023 bekend

De resultaten van de bewonersscan van Woonstichting Hulst zijn bekend. Deze scan geeft inzicht in de mening van huurders over de dienstverlening, de woning en de omgeving. Het onafhankelijke bureau USP Marketing Consultancy heeft de bewonersscan uitgevoerd.

De beoordeling van onze huurders is als volgt:

  • woning: 7,7;
  • leefbaarheid in de wijk: 7,7;
  • dienstverlening: 7,6.

Woonstichting Hulst is zeer verheugd met deze resultaten, maar ziet ook kansen voor verdere verbetering.

Hoewel de dienstverlening goed wordt gewaardeerd, zijn er volgens de bewonersscan een aantal punten die aandacht behoeven. Deze punten hebben we doorgezet aan de partijen waarmee we samenwerken, om zo een optimale dienstverlening te bereiken.

Duurzaamheid is voor onze huurders de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. We zijn al geruime tijd geleden begonnen met het verduurzamen van onze woningen, met als resultaat meer energiezuinige huurwoningen met lagere woonlasten in Hulst. Uiteraard worden eventuele aandachtspunten met betrekking tot de woningen meegenomen bij het verduurzamen hiervan.

De bewoners waarderen de omgeving goed. Uit de bewonersscan komen een aantal punten naar voren die aandacht behoeven, maar waarvoor Woonstichting Hulst geen oplossing kan bieden. We hebben deze punten besproken met andere betrokken partijen. Woonstichting Hulst blijft toezien op een aangename woonomgeving.

Woonstichting Hulst wil iedereen bedanken die de bewonersscan heeft ingevuld!

Terug